Monday, 1 December 2014

Kenangan Jumpa Classmate Yang Tak Seberapa

Assalamualaikum.? Jumpa classmate katanya. Rindu. Hahaha. Yang sebelah aku tu Atika, Acid and Bob. Layan Dia Orang memang best. lagi2 bob, suka buat orang ketawa. 



Yang sebelah aku tu, ammar Bajet. Takut awek. Hahaha. Gurau ajee.. Dia baik la orangnya. Acah2 handsome. bhaha.

Jejaka Malaya. Hahaha. Handsome kan? Tahu dah. Hehehe


Nie la pasangan aku yang budak2 kene kan dekat group ws class. Jangan salah anggap eyy. kami cuma pasangan yg di tentukan di ws aje, Senang cerita kami kawan ajee, Tolong la jangan nak jealous eyy awek ammar? kita orang just kawan. Ulang Suara  JUST KAWAN.


Yang nie pun sama. Pasangan yang di tentukan kat ws group class. Hahaha. Atika And Acid. Nie pun kawan je tak lebih. Kita orang mmg suka mcm nie, kene2 kan budak. Nak tahu sbb Apa? sbb kami semua spoting. 


Aku pinjam kjap pasangan Atika. Bhaha. 








No comments:

Post a Comment